Política de cookies
Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxe l'enllaç per a més informació.

X

Les Corts Valencianes aproven una PNL socialista que insta la creació d’un clúster agroalimentari en la Comunitat Valenciana

You are currently viewing Les Corts Valencianes aproven una PNL socialista que insta la creació d’un clúster agroalimentari en la Comunitat Valenciana
· El portaveu d’Agricultura del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, David Calvo, afirma que “la creació d’aquest clúster agroalimentari contribuirà a garantir el creixement del sector, que ha demostrat ser estratègic en el nostre territori”

· Calvo recorda que “estendre aquesta forma de treball col·laboratiu per tota la Comunitat Valenciana és fonamental per a l’equilibri territorial valencià, ja que totes les nostres comarques compten amb teixit empresarial agroalimentari”

València, 26 d’octubre de 2021.- Les Corts Valencianes han aprovat en la comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca una Proposició No de Llei (PNL) socialista que insta la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica a la creació d’un clúster agroalimentari en la Comunitat Valenciana. El portaveu d’Agricultura del PSPV-PSOE en Les Corts Valencianes, David Calvo, ha afirmat que “la creació d’aquest clúster agroalimentari contribuirà a garantir el creixement del sector, que ha demostrat ser estratègic en el nostre territori, tant en termes econòmics com socials”.

“L’objectiu d’aquesta PNL és, d’una banda, promoure el treball col·laboratiu en aquest sector, i per un altre, visibilitzar la capacitat innovadora i investigadora de la Comunitat Valenciana tant a nivell nacional com internacional”, ha subratllat Calvo, qui també ha destacat que la creació d’aquest clúster “serà un referent d’innovació col·laborativa no sols per al sector local, sinó també per a l’europeu per la qualitat i la quantitat de projectes que es desenvolupen en el seu si”.

Així, Calvo ha defensat que “l’accepció química de ‘clúster’ és la que millor definisca la iniciativa”, ja que “es pot entendre com un conjunt d’àtoms o molècules enllaçats que adopten una forma robusta”. “D’aquesta manera, enfortint al sector, aconseguirem millorar la competitivitat de les empreses agroalimentàries valencianes”, ha apuntat el portaveu socialista d’Agricultura.

Així mateix, David Calvo ha destacat la importància de “dotar d’eines als nostres sectors estratègics, com l’agroalimentari” atés que “els pròxims anys es presenten com un canvi de cicle econòmic, especialment després de la pandèmia”. “Estendre aquesta forma de treball col·laboratiu per tota la Comunitat Valenciana és fonamental per a l’equilibri territorial valencià, ja que totes les nostres comarques compten amb teixit empresarial agroalimentari”, ha conclòs Calvo.

 Neteja
 Copia el text